Криминалистите дори са иззели автомобила на колегата си

Стана ясно какво е състоянието на шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров след бруталния инцидент който преживя преди броени дни.

Припомняме, че той оцеля като по чудо след като моторът му бе пометен от автомобил.

Оказва се, че в резултат на нелекия сблъсък, шоуменът е с шест счупени ребра, както и счупена ключица. Новината бе съобщена от негови близки.

Разкриха какво е състоянието на Къци Вапцаров след бруталния инцидент

Зад волана на автомобила, от който бе пометен Къци Вапцаров е бил униформен полицай.

Междувременно стана ясно, че професионалистите от отдел тежки ПТП-та са направили изключително щателен оглед на мястото на произшествието. Те дори не са направили опит да прикрият колегата си, както се случва често пъти из страната.

Криминалистите дори са иззели автомобила на колегата си. Предстои да бъдат извършени нужните оперативни действия, както и да се направят нужните експертизи.

На този етап се твърди, че Къци Вапцаров няма вина за инцидента. Пред органите на реда той е представил абсолютно изрядни документи. Освен това не се е вживял в ролята на звезда, а се е държал изключително възпитано.

Предстои да бъде уточнено какво наказание ще понесе причинителят на инцидента, който можеше да е с много по-тежки последици.

Припомняме, че след инцидента Къци Вапцаров заяви, че ще му мине като на куче. Той допълни, че дори в „Пирогов“ има нещо красиво – изгревът през прозореца.

Източник: blitz.bg