Случващото се много измъчва Зуека

Въпреки, че наскоро стана татко, щастието на Зуека не е пълно. Причина за това е напрежението, което тлее в семейството му. Това много го измъчва, но за съжаление е безсилен.

Двете деца на комика все още не се познават. 15-годишната му щерка Девина не иска и да чуе за по-малкото си братче. Малкият Стефан се появи на бял свят октомври месец миналата година.

Той е плод на любовта между Васил Василев - Зуека и неговата колежка Ани Вичева. През 2012 година той заряза законната си съпруга Нина, за да се събере с режисьорката.

Комикът се познава с Ани от 1999 година, когато работили заедно по съвместен проект. Искрите между тях припламнали след години.

Преди три години Зуека заряза семейството си, за да заживее с Ани. Не след дълго на бял свят се появи Стефан.

[caption id="attachment_445627" align="alignright" width="300"]Зуека Децата на Зуека не се познават[/caption]

Девина все още не може да приеме факта, че баща й е зарязал нея и майка й, за да създаде семейство с друга жена.

Въпреки желанието на комика да срещне двете си деца, тийнейджърката категорично отказва и не иска и да чуе за малчугана, пише Хот арена.

Зуека се надява, че до няколко години, след като излезе от пубертета, щерка му ще промени възгледите си и ще склони да се запознае със Стефан.

Пред приятели Зуека често коментира приликата между двете му деца, въпреки че майките им са различни.

Наскоро комикът навърши 50 години. По повод юбилея си той заяви, че че чувства много щастлив, тъй като на тази възраст е успял да постигне много не само в професионален, но и в личен план.

Зуека сподели, че не е важно да има милиони, а да бъдеш щастлив с това, което имаш.

Въпреки, че гордият татко се опитва да прикрие от околните, че Девина не приема Стефан, всички знаят, че това не му дава миг покой.