С ново телевизионно предаване (или поне ново име) се завръща на малкия екран Радост Драганова.

Към момента тече записването на желаещите да участват в шоуто, което ще промени изцяло външността им. Форматът носи наименованието „Моето второ аз“. Ако си мислите, че ви е познато, не грешите, защото преди 15 години вече гледахме такова предаване, което тогава бе водено от Гала и се казваше „Пълна промяна“.

Кандидатите за новото предаване могат да са и от двата пола. За да участват в подбора, е нужно да изпратят кратко видео, в което да опишат себе си, както и мотивацията им за участие. Освен това са необходими снимки в цял ръст и по бански, на лице и да споделят съпътстващите ги заболявания. Разбира се участие в проекта могат да вземат само пълнолетни лица.

От екипа на клиниката, която ще извършва трансформацията на желаещите споделят, че постигането на нова визия ще бъде напълно безплатно за участниците. Телевизионния екип ще проследи пътя към реализацията на желаната от тях физическа трансформация. 

Интересна подробност е, че въпросното видео е качено само четири дни преди крайния срок за набирането на желаещи, което идва да рече, че той е бил твърде кратък. По всяка вероятност предаването ще бъде записано през есента и зимата, и ще се излъчи през пролетта на следващата година. За момента обаче от bTV все още не са потвърдили за новия формат. 

Припомняме, че предаването „Мармалад“, което Радост Драганова водеше бе спряно през март. То се задържа доста години в ефира на bTV, а Радост Драганова освен водещ бе и негов продуцент. Там тя си партнираше на екран с Иво Аръков, който едва ли ще намери място в новото шоу.  

„Пълна промяна“ изкара в ефира само един сезон, тъй като не беше успешно. Каква ще е обаче  съдбата на новото предаване с наименованието „Моето второ аз“ само времето ще покаже.
Източник: Уикенд
 

Радост Драганова окраде Гала