Колеги от близкото обкръжение на Радина Кърджилова в Народния театър издават, че тя възнамерява да ражда от новия си възлюбен. 38-годишната актриса бързала да дари с наследник младия чаровник Пламен Димов, за когото се носи мълвата, че не е никак верен в чувствата. И тъй като Радина го ревнува почти до припадък, се надява, че може да го върже за себе си с… бебе.

 

Любовта на Радина с Пламен е почти толкова бурна, колкото беше и с Деян Донков в началото. Луди страсти, ревност, скандали, сълзи и сдобрявания – това било ежедневието на двойката. Като се изключи боят, който актрисата редовно ядеше от вече бившия си мъж, всичко останало било както преди. Само че този път ролите са разменени. По-възрастният актьор преди години полудяваше от ревност по младата си жена, а сега самата тя се разкъсвала от съмнения във верността на новия мъж на сърцето си. Говори се, че има известни основания предвид предишните му креватни подвизи. Пламен бил един от най-изявените донжуани сред младите актьори у нас. С майката на своя 3-годишен. син е живял много кратко.

След раздялата си с нея се бил отдал на многобройни афери, сменяйки момичета през няколко месеца. „Сам не знае колко жени са минали през постелята му, но са поне 100”, одумват го в гилдията.

 

Това много притеснявало Радина, която, макар да изглежда чудесно, се потискала, че е с години по-голяма от мъжа си. На фона на Донков, тя винаги в изглеждала млада и крехка и за първи път в живота си била започнала да се тревожи от възрастта си. Разликата в годините я карала да се чувства несигурна, постоянно да следи по-младия Пламен, да се съмнява в чувствата му, да се дразни от всички жени, с които се засича той, включително по работа, и да му държи сметка за всичко, което прави.

 

Само преди дни двойката беше засечена да се разправя направо на улицата. Радина четеше конско на новия си мъж, а той се чудеше как да се оправдава пред нея. Така и не стана ясно каква точно е причината за кавгата им, но по всяка вероятност се е разиграла поредната сцена на ревност, каквито Радето често устройвала. Говори се, че поне засега тя нямала никакви основания за съмнения, защото актьорът все още й бил верен. Не се знае обаче докога, особено предвид постоянните караници с крайно емоционалната актриса.

 

Радина решила, че ще го задържи като му роди дете, твърдят хора от обкръжението на двойката. Тя явно не се е сетила за предишната му жена, на която бебето не е помогнало да си запази брака. Звездата обаче и без това искала трето дете. Още когато през 2021-ва роди втория си син, тя призна, че се надява поне на още едно бебе в семейството. По онова време смяташе бащата да е Деян, от когото са и двамата й синове. Сега на дневен ред е Пламен.

 

ДЕЯН ДОНКОВ СТАНА НАБОЖЕН, ОТКАКТО ЖЕНА МУ ГО ЗДРЯЗА

Междувременно стана ясно, че Деян Донков е станал много набожен, откакто жена му Радина Кърджилова го напусна заради друг. Актьорът публикува в социалната мрежа обръщение към своите последователи. Във видеото той е застанал пред манастир и държи икона на Исус Христос. Ето какво сподели българският Дон Жуан: „Получих много рани и благодаря за тези рани, защото те ме възкресяват и извисяват. А от високото не виждам и не чувам онези, които ме предават, онези, които слугуват на клевети, лъжи, суета и прочее. Затова Той (Исус Христос - б.р.) е казал: Прости им, Господи, те не знаят какво вършат!“. В края на клипа Донков не сдържа сълзите си. Очевидно е, че артистът иска да засегне бившата си Радина, която го заряза и го замени с по-младия му колега Пламен Димов. Явно Деян е наранен и се е обърнал към Бог, за да бори любовните си несполуки.

Източник: Уикенд