Категорична е, че съвестта й е чиста

След като полицайката Симона Радева, замесена в кървавото меле, причинено от Георги Семерджиев разбра, че не може да покрие случката, все пак се реши да проговори.

Припомняме, че според източници на разследването, именно тя е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след мелето.

Проговори полицайката от катастрофата с Георги Семерджиев – Симона

Симона Радева направи първия си коментар по случилото се, заявявайки, че се надява истината все пак да излезе на бял свят и то в най-скоро време.

Тя изрази надежда, че всички, писали по неин адрес, без дори да са запознати със случая или пък да са видели нещо с очите си, ще си сърбат попарата.

Симона Радева се закани, че тези, които отправят заплахи към нея също ще си понесат последствията. Тя заключава, че никой не е съдия, че да си позволява да съди, още повече при положение, че не е видял лично случката.

Пожелава на „злобните човечета“ живот и здраве и ги съветва да се абстрахират от статиите, които всеки може да напише, раздухвайки случая.

Овен с пожеланията за спокоен сън, тя приключва поста си в социалната мрежа Фейсбук с надеждата съвестта на тези, които я съдят да е чиста и подчертава, че нейната е такава.

Междувременно, както вече стана ясно, Георги Семерджиев бе привлечен като обвиняем от прокуратурата и бе задържан за72 часа.

Припомняме, че според твърденията, Симона е осигурявала на Семерджиев полицейските атрибути. Отново според тях тя е била и тази, която го е информирала за местонахождението на полицейските патрули в столицата. След като отказа да бъде разпитана, тя бе отведена принудително в столичното следствие.

Според разследващите след кървавото меле, Семерджиев се е обадил за помощ на служителка в Първо РПУ в София, която му е осигурила стълба. Именно с нея бившият футболист се качил в апартамента, където бе заловен.

Източник: blitz.bg