Със сигурност тази седмица не мина като по мед и масло

Тази седмица далеч не може да се нарече късметлийска за водещия на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев.

Изглежда така сякаш всяко нещо, което е могло да се обърка, се е объркало, че и още отгоре даже.

Днешният ефир също не мина безпроблемно за Виктор Николаев. Докато той интервюираше съветника на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев – Алекси Кесяков, студиото бе огласен от мелодия на телефон.

Отначало Виктор Николаев не обърна внимание на страничния звук, макар и доста смущаващ. След като обаче той продължи доста дълго време, водещият видимо изнервен се принуди да прекъсне разговора с госта си. Той го попита дали този звук идва от неговия телефон, но след като получи отрицателен отговор, заяви на събеседника си, че може да продължат.

Дори и след това обаче мелодията от телефона не спря и продължи да оглася студиото, създавайки смут у водещия. Така и не стана ясно кой е виновникът за тази изцепка.

Припомняме, че още от понеделник седмицата за Виктор Николаев не тръгна като по мед и масло. Тогава спокойствието в студиото бе нарушено от досадна муха, за която призова колегите си да я убият.

В сряда пък той не видя в студиото следващия им гост и не скри изненадата си от този факт от зрителите. В крайна сметка се оказа, че Виктор Николаев не е разбрал, че интервюто със следващия му събеседник ще е по вайбър.

Източник: blitz.bg