Не вярва в случая да е замесен трети човек

Приятелят на изчезналата бургазлийка Валя Иванова – Валентин Георгиев най-накрая се престраши да проговори.

В ефира на Нова тв той сподели, че двамата кроили планове за женитба. Планирали да направят и ремонт на къщата на Валя, където живеели преди изчезването й. Валентин твърди, че не е имало никакви индикации, че Валя има намерения да се самоубие. Според него не е променяла често настроенията си без причина, което е една от червените лампички, показващи на психолозите, че даден човек е склонен към самоубийство.

[caption id="attachment_407104" align="alignright" width="300"]Приятелят на Валя не смята, че е отвлечена Приятелят на Валя все още има надежда, че е жива и е добре[/caption]

Валя и Валентин правили планове и да боядисват яйца в съботния ден (19.04) за Великден, но плановете им претърпели пълен крах, тъй като тя изчезнала в нощта на 15 срещу 16 април. Валентин твърди, че все още има надежда, че Валя е жива и е добре и допълни, че голяма част от медиите спекулират със случая. Георгиев не вярва в изчезването й да е замесен и трети човек, както твърдеше майка й – Пенка Иванова. Според него, думите на Пенка Иванова са в резултат на огромния стрес и напрежението, на което е подложено семейството покрай изчезването й.

За последно Валя и Валентин са се видели в неделя (13.04), преди изчезването й и нищо не подсказвало, че крои планове да замине нанякъде или пък да сложи край на живота си, пише pik.bg.

Около изчезването на младата медицинска сестра се изговориха и изписаха много версии. Прокуратурата в Бургас твърди, че Валя Иванова е била отвлечена, докато полицейските власти са категорични, че тя се е самоубила, имайки предвид откритите й вещи. От вътрешната страна на най-ниската част на моста бяха намерени запалката, цигарите и мобилния й телефон. Това, че вещите й били подредени подсказва на разследващите, че не е имало борба с нападател.

Топ ясновидката на България пък Николета Йорданова твърди, че младата жена е била отвлечена и изведена в чужбина, но според нея, ще се върне жива и здрава и ще бъде посрещната с много цветя.