Румен Радев през последните седмици често е забелязван да посещава заведения, но без съпругата си. Този факт изненада  свидетели, които го разпознали да вечеря без първата дама.

Скоро държавният глава бил забелязан да посещава механа в курорта Банско. Радев се появил без официален костюм и от пръв поглед се виждало, че посещението му било неформално, само за удоволствие. Дори музикантите в кръчмата го поздравили щедро Радев, а той им се отблагодарил лично, като си поприказвал с тях и се щракнал на селфи.

Президентът щъка по кръчмите без жена си (Скарани ли са Румен Радев и Деси – Снимки)

След Банко държавният глава отново се появил в ресторант в „Бояна” пак без Деси Радева, а миналата седмица пък Румен Радев се появил в друго заведение, любимо на софийския хаклайф, пак без жена си, макар, че кръчмата е на метри от прословутата вила, в която живее президентската двойка.

Във въпросния ресторант Радев пристигнал в компанията на тъмнокоса жена, която се оказала сестра му. Лозана и мъжът й също живеят в столицата и имат близки отношения с президента. На роднинската сбирка се почерпили с по бира, но остава отворен въпроса защо Деси не е била с мъжа си.

Президентът щъка по кръчмите без жена си (Скарани ли са Румен Радев и Деси – Снимки) - Снимка 2

Към компанията се присъединила  и Дарина, дъщерята на Радев и нейни приятели. Бъдещата актриса вече често се появява заедно с баща  си. На нова година държавният глава представи наследничката си на политическия елит на света, като я заведе на концерта на виенската филхармония. Дали Деси Радева ревнува от красивата щерка не се разбира, но явно съпругът й я пренебрегва заради нея.

Източник:Ретро