След като на 19 септември бившата шефка на „Кабинета на Кирил Петков“ роди първородната си дъщеря Деа, уискито в бюфета на Народното събрание свърши за раз време.

 

Малко след появата на Деа, 12-годишното уиски „Чивас Регал“, продаващо се на преференциалната цена от 42 лв. за депутатите, бе изкупено по заръка на щастливия баща Мирослав Иванов. Той плати за всички налични 4 кашона с малцова течност, освен това напазарува щедро и от луксозните бонбониери „Lindt“.

 

Бебето им с Лена Бориславова е било полято щедро от присъстващите депутати от всички парламентарни групи. Нито една от партиите не върнала изпратените по куриер от Иванов шотландска течност и шоколадови изкушения.

Пресушиха уискито в бюфета на Народното събрание за първородната рожба на Лена Бориславова

 

 

Предполага се, че повечето от бутилките с 12-годишно уиски, са били пресушени по време на купона, даден от Иванов по случай раждането на дъщеря им в столичен ресторант в полите на Витоша, затворен за редови посетители.

 

Двамата с Лена нямат брак, те се сгодиха заради скандала, преминал границата на благоприличието, породен от слуха за интимната връзка на Бориславова с Кирил Петков.

Източник: Уикенд