Преслава е решена да промени начина си на живот

След раздялата си с Бирмата, Преслава взе важно решение. Изпълнителката е решила да промени драстично начина си на живот. Тя дори е посетила психотерапевт, с който се е посъветвала, научи Хота арена.

Откакто не с пернишкия милионер, Преси се е отказала от опиатите. Тя посегна към тях именно заради проблемите, които имаше с бившия си.

Преслава залитна от правия път, откакто започна връзка с Бирмата, коментират запознати. Преди това тя блестеше единствено с гласовите си възможности. Но откакто започна връзка с него, тя стана главна героиня в жълтите хроники заради постоянните си скандали с Бирмата.

На няколко пъти екшън сцените между тях станаха публично достояние.

Заради опиатите, които взимаше редовно, Преслава буквално се стопи. Драстичното й отслабване стана причината за множество спекулации. Твърдеше се дори, че тя е болна от анорексия.

[caption id="attachment_446090" align="alignright" width="300"]Пресалва Преслава се промени до неузнаваемост[/caption]

Не само близките, но и феновете й започнаха да се притесняват за нея. Преслава не само стопи излишните килограми, но и  пищните й форми също изчезнаха.

След мрачните дни за изпълнителката, най-после слънцето изгря и на нейната улица. Преслава отново срещна любовта в лицето на по-младия от нея с няколко години Христи от Варна.

Откакто е с него, тя вече е друг човек и е решила да промени изцяло начина си на живот. Дали тя ще стане отново онази Преслава отпреди две години, това само можем да гадаем.

Преди две седмици името на фолкаджийката изплува в поредния скандал. След разкриването на схема за прикриване на пътни инциденти, изплува личният й шофьор. Както вече стана ясно, той е убил човек на пътя, но е се е измъкнал от отговорност.

Твърди се, че Преслава също е била в колата по време на инцидента и случаят е бил прикрит именно заради нея. Изпълнителката отказа коментар по случая.