Преслава ще зарадва близките си с щедър жест

Преслава е една от малкото известни личности у нас, които не са забравили близките си и са готови да споделят с тях богатството си. Добричлийката е решила да прибере при себе си в столицата не само своите родители, но и сестра си и детето й. Тя вече е набелязала дом в полите на Витоша за комфортното пребиване на цялата фамилия. Имотът е ситуиран в баровския квартал "Драгалевци" в луксозен затворен комплекс.

Пайнерката се е спряла на еднофамилна къща на два етажа. В този дом тя ще се нанесе да живее с най-близките си. Освен родителите й при нея ще живеят сестра й и племенника. Бъдещият дом на брадърката струва половин милион и тя си е поставила за цел до няколко месеца да стане негов собственик.

В него ще вложи и хонорара от участието си във формата. Тя вече е получила сумата в банковата си сметка. Предварителното плащане било едно от условията на звездата, за да се съгласи да участва в риалитито.

[caption id="attachment_462087" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава купува дом на родителите си в столицата[/caption]

Точно 60 000 лева са били преведени по нейната сметка от продуцентите. Това е сумата, която тя е получила чисто след разплащането си със своя шеф. Митко Пайнера е задържал половината от сумата като продуцент на звездата за неустойка за пропуснатите от нея участия по време на престоя й в Къщата.

От близо година Преслава, която всеки месец редовно пращаше издръжка на близките си, е спряла финансовите трансфери към родния си град. Причина за това е желанието й по-бързо да събере сумата за закупуването на мечтания дом.

Преси не крие, че дължи много на своята майка. Пред приятели тя често споделя, че е задължена на родителката си, защото тя се отказала от музикална кариера, за да бъде неотлъчно до нея и сестра й, пише Хот арена.