Малката сладурана Крисия Тодорова показа завидни умения дори със ските!

Уникалната певица Крисия е и опитна скиорка. Това се вижда от снимките, на които 10-годишната победителка в детския вариант на „Евровизия” умело кара ските. Семейството е прекарало зимната ваканция на Крисия в зимния курорт Банско.

Семейството й е решило да даде красиви мигове на талантливото си дете в дните около най-светлия християнски празник . И то след заснежените върхове на зимния курорт Банско.

[caption id="attachment_433719" align="alignright" width="225"]Крисия Крисия е една наистина невероятна малка принцеса[/caption]

На снимката освен ангелогласната певица се вижда и нейната по-малка сестра Марина. 6-годишното момиче също като кака си е „яхнало” ските и се опитва да подражава на сестра си в умението да ги управлява. Явно е, че талантливо дете се забавлява от сърце на малкото свободни мигове в натоварената си програма. Довечера обаче то трябва да пътува от родния си град до София. Крисия има участие заедно с г-н Андреев в „Шоуто на Слави”, където двете даровити деца ще представят своите номера в рубриката „Запознай се с малките”.

Около коледните и новогодишните празници малката певица имаше плътна програма за участия. Освен в родния си град, тя пътува на изяви и в други градове на страната ни.

Принцеса Крисия, както я наричат повечето зрители и потребители на нета, успя дя грабне завинаги сърцата на хората. Песента „Планетата на децата”, с която тя участва на „Евровизия” в Малта, под акомпанимента на двамата братя виртуози на пиано Хасан и Ибрахим получи геополитически вот. И начинът, по който зрителите гласуваха за талантливите деца го доказа.

Определено Крисия, Хасан и Ибрахим направиха не само нас, българите, но и много хора по света щастливи. А детето-чудо продължава да ни прави горди, че сме българи и да жъне заслужени успехи.