Предсказание на Ванга казва, че през късната пролет на 2014 ще има реки от трупове заради порои

Предсказание на Ванга предрекло ужаса във Варна. Наяве излязоха записки на украинския бизнесмен и пътешественик Анатолий Лубченко. Мъжът твърди, че малко преди смъртта на пророчицата, той се е срещнал с нея в дома й и двамата са разговаряли.

[caption id="attachment_413706" align="alignright" width="215"]Предсказание на Ванга предупреждава за трагедията във Варна Предсказание на Ванга предупреждава за трагедията във Варна[/caption]

Той твърди, че едно конкретно предсказание на Ванга, направено по време на този разговор, предрича именно трагедията от Варна, която разтърси града и цялата страна снощи. Според думите на Лубченко, пророчицата му казала, че през късната пролет на 2014 година порои ще удавят България.

"Ще има реки от трупове", гласи въпросното предсказание на Ванга. Думите й напълно описват ужаса, който се разигра снощи във Варна. Припомняме ви, че пороите предизвикаха огромна вълна, която буквално удави квартала на града "Аспарухово".

Информацията към момента е за 10 загинали, възможно е бройката им да расте, предават от "24 часа". Част от хората обаче подложиха думите на Лубченко на съмнение, изказвайки предположения, че някой използва момента, за да разбуни и без това неспокойните духове в страната след наводненията.