Туитът на Робин Уилямс се превърна в храм за почит на паметта му

Последният туит на великия комик Робин Уилямс е посветен на неговата дъщеря Зелда.

Постът се превърна в истински храм за почит на паметта на Робин Уилямс. Той е съпроводен и от трогателна снимка, на която великият комик е заедно с дъщеря си - Зелда. Публикацията е от 31 юли (броени дни преди кончината му) и е по повод навършването на 25-та й годишнина. На снимката Робин Уилямс държи на ръце дъщеря си Зелда, която все още е невръстно хлапе. Под умилителния фотос, актьорът е написал: "Честит рожден ден на госпожица Зелда Рей Уилямс”, допълвайки, че при все че навършва четвърт век, тя все още е малкото му момиченце. Постът завършва с думите: „Обичам те”.

[caption id="attachment_418947" align="alignright" width="300"]Туитът на Робин Уилямс се превърна в храм за почит на паметта му Туитът на Робин Уилямс се превърна в храм за почит на паметта му[/caption]

Зелда Рей Уилямс е едно от трите деца на актьора Робин Уилмс, който се превърна в любимец на милиони хора по света със своите роли в киното. Той има още двама синове – Закари на 31 години и Клоуди – на 22 години. Геният на комедията, както наричат Робин Уилямс се раздели с живота си след тежка депресия. Според първоначалните публикации в американските медии, Робин Уилямс е издъхнал в резултат на задушаване от тежката депресия. Американският актьор бе открит бездиханен в сома си в Калифорния. Полицейските власти съобщиха, че по всяка вероятност се касае за самоубийство.

Робин Уилямс си отиде от този свят на 63-годишна възраст. Съпругата му Сюзън Шнайдер потвърди трагичната вест и призова милионите му почитатели по света да си спомнят за хилядите мигове на смях и радост, които им е подарил. Робин Уилямс ще остане в сърцата ни освен с имитациите на известни личности и с маниакално смешните си комедийни представления и незабравими роли в киното. Съпругата на американския актьор изплака пред медиите, че е съсипана и помоли семейството й да бъде оставено да скърби в уединение, пише Блиц.