Каролин и Симеон Дянков отново са стабилно семейство

Бившият финансов министър Симеон Дянков отново е затоплил семейните отношения, след като дълго време се шушукаше за връзката му с бившата му съветничка Ирина Велкова. Финансистът се е върнал при съпругата си. С нея и с двете им деца той се появи преди празниците в България. Съпругата Каролин е решила да дойде с него в родината му, за да следи изкъсо какви ги върши палавият й мъж – твърдят близки на двойката.

„Може би жената на Симеон Дянков е решилада спре поредните срещи на мъжа си с хубавата Ирина и затова го е сложила под чехъл” – коментират запознати.

[caption id="attachment_433772" align="alignleft" width="242"]Симеон Дянков и половинката му заздравиха отношенията си Симеон Дянков и половинката му заздравиха отношенията си[/caption]

Ексфинансист №1 изненада и курортистите на Пампорово преди броени дни, след като се появи заедно със съпругата си и синовете си Марко и Андрей. Семейството изглеждало по-сплотено от всякога, а сянката на Ирина Велкова окончателно била забравена. Очевидци на появата коментирали, че преди Каролин рядко идвала в България, но появата й сега явно показва, че семейството отново е единно.

Други пък подмятали, че жената на Симеон Дянков се бои съпругът й отново да не се засече с фаталната Ирина. Бившата сътрудничка отдавна е извън живота на финансиста. След като се говори доста за тайните срещи на Дянков и Ирина в Русия, явно приказката им вече е свършила. Велкова отдавна не се е хвалела, че е виждала бившия си шеф.

Фамилията на Симеон Дянков пък сияела влюбено на ски ваканцията, а очевидци видели как Каролин и децата се отдали на едно от любимите си хобита – ски и сноуборд. Малцина знаят, че съпругата на финансиста е майстор на ските и е била щатски шампион на Илинойс, а тийнейджърът Андрей от дете не слиза от сноуборда.

Фамилията не остана инкогнито, след като бе забелязана още в Смолян, а след това по Главната улица на Пловдив. Симеон Дянков и жена му спокойно се разхождали и дори поздравили неколцина минувачи, които смаяно се спрели да поздравят бившия финансов министър – разказват пловдивските медии.