Даниела е ужасно сърдита на съдбата

Половинката на покойния актьор Чочо Попйорданов разплака България със сърцераздирателната си изповед.

Даниела споделя, че след като Чочо се споминал многократно го молела да се появи в съня й, и той сбъднал желанието. Актьорът се появил спокоен и усмихнат. Половинката на Чочо Попюорданов разказва, че след смъртта му се чувства страшно самотна, при все, че около нея винаги има много хора. Тя определя случилото се нещастие като най-ужасното нещо и допълва, че никой не е в състояние да замени празнотата, оставена от нейния любим.

[caption id="attachment_407160" align="alignright" width="300"]Половинката на Чочо Попйорданов е гневна на съдбата Половинката на Чочо Попйорданов е гневна на съдбата[/caption]

Пред вестник „Галерия”, Даниела разкрива, че Чочо Попйорданов е усещал завистта на много от колегите му. Според нея, завистта им, е била породена от факта, че на Чочо нещата винаги му се получавали изключително лесно. Тя подчертава, че любимият й, криел погледа си зад слънчеви очила в опита си да се съхрани от лошите погледи. При все, че Чочо Попйорданов и жената, която бе с него до сетния му дъх – Даниела, правеха планове да осиновят дете, съдбата разпореди друго. Въпреки трагичния инцидент детенцето все пак бе осиновено, но вместо двамата да се грижат за малката Катерина, тя ще бъде отгледана само от Даниела.

Половинката на Чочо споделя, че е ужасно сърдита на съдбата, тъй като й го е отнела преждевременно. Картината от фаталния ден не я оставя намира. Въпреки всичко, Даниела споделя, че не вини никого и допълва, че вероятно проявява огромно разбиране, защото и тя самата е в сферата на строителството. Още повече, че не би искала да окаже влияние върху следствието, което продължава и до днес. Тя се заканва, че ще разкаже всичко за Чочо на тяхната осиновена дъщеричка Катерина веднага след като поотрасне малко и започне да задава въпроси за него. За щастие двойката има достатъчно видеозаписи, които малката ще може да изгледа и да добие представа за баща си.

В заключение Даниела посочва, че всеки ден чака с надеждата, че Чочо ще се появи отнякъде, пише Блиц.