Лидерът на "Спаси София" лобирал пред районните кметове да издават фалшиви адресни регистрации на нелегално прекосилите българската граница мигранти от арабски и африкански държави, издадоха наши източници в СДВР, които били получили серия жалби срещу мигрантските набези в центъра на столицата. Борис Бонев, който си спечели прозвището "вечният кандидат за кмет" на София, бил сред най-властните и авторитетни покровители на бежанската мафия и по-специално на столичното й подразделение. 

Причината за внезапно пробудилата се грижа за малцинствата била прозаична. Десният политик с лява резба бил открил сладостта на мъжката близкоизточна любов и редовно ползвал услугите на надарени и обрязани арабски пениси, чиито притежатели се подвизават по протежението на булевардите "Мария Луиза" и "Сливница", но най-вече на Централна гара и Женския пазар. 

Ченгетата разясняват, че мургавите момчета не са свободни електрони, а част от гъста мафиотска мрежа нелегални мигранти, разселени в едни от най-престижните райони на София. Те са се специализирали в разпространение на дрога, нападения, джебчийство, както и в така любимата на Бонев мъжка проституция. Млади и изключително потентни, неканените гости били любим десерт на извратеняци и гьотферени, подвизаващи се из софийските потайности. 

Нещо повече - тарторите на мигрантската мафия били сключили "годишни договори" с влиятелни представители на гей обществото и срещу дебела такса им изпращали момчета на предварително указан адрес, където се вихрели разюздани педерастки оргии. ВИП клиентите пък се ангажирали никой да не закача арабските сводници. 

Най-вероятно по тази линия лидерът на "Спаси София" бил поел шефство над бежанците и използвал влиянието си да им осигури безпрепятствено пребиваване в столицата. Не случайно влиятелният общинар спирал всички опити да се затегне охраната около джамията и банята, където араби и цигани плашат и мародерстват мирните граждани, разказват запознати с проверката полицаи.
Източник: crimesbg.com
 

Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?   

Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?    - Снимка 2

Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?    - Снимка 3

Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?    - Снимка 4