Докато си мислеше, че не я снимат, Цеца Величкович забрави и дрехи, и задръжки и легна за релаксиращ масаж в известен спа-център в Сърбия. Изпълнителката релаксираше след участие и прие да заснеме няколко сцени от документален филм, посветен на кариерата й. Резултатът обаче изненада и самата нея. Смятайки, че са приключили интервютата, Цеца се отпусна, свали хавлията и легна на масата за масаж. Запечатаните горещи кадри предизвикаха фурор в западната ни съседка. 

 
 Изпълнителката е грандиозен концерт на Копаоник преди време, като тогава говори за връзката си с публиката, как се чувства на сцената и колко е вълнуващо да живее на ръба. Оказа се обаче, че това не е единственото, което феновете  научиха за нея. 
 

Подпали мрежата! Цеца Величкович лъсна без дрехи и предизвика истерия в Сърбия (Горещи кадри)

сн. Blic.tv

В спа-центъра Цеца, която не крие, че обожава масажите, сподели, че се старае наистина да полага грижи за себе си и това е едно от най-големите й удоволствия. "Когато имам свободно време, искам да си доставя удоволствие. Масажът ме отпуска много след тежки участия, защото винаги съм на високи токчета", каза веднъж певицата.
 

Подпали мрежата! Цеца Величкович лъсна без дрехи и предизвика истерия в Сърбия (Горещи кадри) - Снимка 2

сн. Blic.tv

Масажите със сигурност й отклоняват вниманието и от един друг скандал. Цеца наскоро бе въвлечена в една безумна история според която певицата прибира милиони, за да менажира футболисти, но не плаща и един динар данък, тъй като всички пари са прехвърлени в сметки в Кипър и Унгария.