Новата коледна украса в центъра на София направо изкърти тъпомера. Този път издънката е на Малките пет кьошета – емблематично място за бохемите в София. Украсата представлява светещи костенурка и медузи, предаде репортер.

Побеснели софиянци: Борис Бонев е на розова дрога от пръ*ня на еднорози (СНИМКИ)

Ей тоя кич се брои за гениална коледна украса сред розовия красивитет около Борис Бонев

Простотията, естествено, моментално предизвика гневни реакции от столичани в социалните мрежи, като нападките справедливо бяха насочени към розовите управници на Столична община около Борис Бонев и неговата дружка, по нещастно стечение на обстоятелствата кмет – Васил Терзиев.

Реално украсата на Малките пет кюшета не е общинска, като целта ѝ била да обърне внимание върху замърсяването на моретата и океаните, моля ти се… Понеже българите живеем в чистота и ред.

Пръв в защита на надвисналите над главите на столичани костенурка, медузи и октоподи се изказа палавият общински съветник Борис Бонев, именуващ се лидер на „Спаси София“, който неуспешно опитва вече втори месец да стане председател на Столичния общински съвет, и, за щастие, никога няма да успее.

Побеснели софиянци: Борис Бонев е на розова дрога от пръ*ня на еднорози (СНИМКИ) - Снимка 2

Коментарът му обаче предизвика лавина от шеги и откровено негодувание. В един от тях софиянец казва, че столицата е „превърната в най-непразничното антиколедно гето в Европа“ и че Борката бил на дрога от пръдня на еднорог….

Побеснели софиянци: Борис Бонев е на розова дрога от пръ*ня на еднорози (СНИМКИ) - Снимка 3

Други пък го призовават да се съберат първо падналите клони, че костенурката ще вземе да се оплете в тях.

След като успешно „Спасиха София”, сега нежните политици са решили да „Спасяват Планетата”.

Спрете Земята! Искам да сляза!, възклика по повода юристката Мария Крънчева.

Източник: narod.bg