Изглежда, че зад абсурдната договорка за правителство на „ротационен принцип“, която постигнаха ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не стои само мотива за „окопаване“ във властта, за да се докоснат до прословутите 13 милиарда евро помощи, идващи от Европа по Плана за възстановяване.

План: Христо, Кирил и Асен свалят Бойко, превземат ГЕРБ

Вътрешен източник от народното събрание шефовете на нереализиралата се промяна Кирил Петков и Асен Василев, заедно с техния съмишленик Христо Иванов правят тайни планове да променят генерално политическата обстановка в страната. Те плануват да свалят Бойко Борисов и да превземат ГЕРБ отвътре, като поставят на негово място друг лидер, който ще е по-склонен на ползотворен диалог с тях.

Шефовете на ПП поддържат „топла връзка“ с вътрешната опозиция в партията на Борисов, за да и подсигурят плана за „преврат“. Именно по тази причина те действа от всички възможни посоки, като например новият ВСС трябва да се попълни с техни хора, което ще позволи да се даде пълен ход на делата срещу Борисов.

Целта на овладяването на ВСС ще е да се докарат до край разследванията по Барселонагейт и не малкото схеми с отклоняване на милиарди по обществени поръчки и да стигнат до съдебната зала.

Това ще направи така, че Бойко Борисов да стане неудобен за неговата партия и да бъде пенсиониран или дори вкаран на топло.

Източник: narod.bg