Пийчес Гелдоф живеела само на сокчета и фрешове, за да бъде слаба

Пийчес Гелдоф е починала вследствие на зверска диета, на която се е подлагала от месеци насам. Приятели на дъщерята на легендарния музикант Боб Гелдоф разкриват, че тя е пиела само фрешове и сокчета, за да се поддържа слаба.

[caption id="attachment_404967" align="alignleft" width="300"]Пийчес Гелдоф е починала заради зверска диета Пийчес Гелдоф е починала заради зверска диета[/caption]

Липсата на питателна храна най-вероятно си е казала думата и организмът на 25-годишната Пийчес Гелдоф не е издържал. Съмненията за смърт заради тежка диета се потвърждават и от самата Пийчес Гелдоф в едно от последните й интервюта. В него младото момиче разкрива, че се чувства доста зле заради хранителния режим, на който се е подложила. Дъщерята на музиканта обаче не скрива, че ще продължи да тормози тялото си с диетата, за да бъде слаба.

Специалисти потвърждават, че е напълно възможно подобна зверска диета да доведе до сърдечни проблеми и в крайна сметка резултатът да бъде фатален. Първите резултати от аутопсията на манекенката ще бъдат готови до няколко дена. След тях ще стане ясно дали смъртта на Пийчес Гелдоф, която се изявяваше като манекенка, е следствие на диетата й или пък става въпрос за самоубийство, научиха от БЛИЦ.