В истински политически окоп изпаднал главнокомандващият на българската армия ген. Румен Радев, след като до ушите му стигнала мълвата, че любимецът му Атанас Пеканов, който е отговорник на партията му – „Трети март“, имал намерения да вкара приятелката си Андреа Банда за каузите на партията.

 

Зловещите намерения бяха разкрити от запознати с делата на Радев. Според тях държавният глава е останал потресен от намеренията на ексвицепремиера по европейските средства.

Всъщност целта на Пеканов, за когото мълвата носи, че заедно с вярната Весела Лечева и съпругът й Сотир Ушев, който е още по-верен, ръководещи партийното строителство, били, богатият баща на ексводещата – Красимир Влъчков да е част от финансиращите партията на държавния глава.

Румен Радев запазил спокойствие и не искал да обижда открито Пеканов, тъй като според него имиджът на партията трябвало да включва максимално подкрепяни от обществото хора.

За никого не е тайна, че Банда Банда обижда публично потребители на социалната мрежа, а и освен това е откровено критикувана. Последният й успех в проваленото шоу по БНТ, бил абсолютно недостатъчен според думите на президента, за да стане тя част от която и да е политическа сила.

 

Мълвата носи, че Пеканов дори е бивше гадже на експанелистката на Гала, и двамата ходеха на море, всячески се опитвал да помогне на красавицата отново да пробие на публичната сцена, пък било то и на гърба на президента. Бонус пък щял да е капиталът на баща й – милионерът Красимир, който можел да налива пари в новия проект на президента.

 

От екипа на Радев останали слабо казано изумени от идеята за подобна личност в редиците на Трети март и изразили категорично неодобрение. Те дори били категорични, че пред Банда Банда, са за предпочитане Татяна Дончева и Мая Манолова, които, както се знае, са изключително устати, а и миналото им е доста спорно и пълно с какви ли не превратности, но все пак…

Източник: Уикенд