Организацията на "Продължаваме промяната" в Благоевград се оказа предоставена на концесия на БСП с цел двете партии да придобият максимална власт на предстоящите местни избори през есента. Целта им от скоро стана обществено известна.

Както е ясно вече, политическите маневри включват скандални назначения в Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) и пресиране на обикновените хора например чрез доставките на дърва.

Запознати източници от града в югозападна България подчертават, че тези схеми са свързани с областния координатор на БСП, Валентин Сарандев. Сега вече се знае и новината, че местният социалист номер едно е се споразумял с Андрей Гюров от партията "Продължаваме промяната", който не успя да стане гуверньор на БНБ, но за сметка на това е назначен за заместник-шеф на БНБ. Дали тази нечиста схема на "Продължаваме промяната" ще мине, ще стане ясно днес.

Партийни схеми: Андрей Гюров, банкерът на ПП даде партията на концесия на социалистите

Точно водачът на листата на "Продължаваме промяната", Андрей Гюров, е постигнал споразумението за прехвърлянето на областната структура на ПП в Благоевград под контрола на социалистите. Така че, когато гласувате за кандидат от "Продължаваме промяната", това което получавате е Корнелия, обобщава информаторът ситуацията в областния град.

Есента ще стане ясно и как избирателите гледат на подобен вид задкулисни партийни сделки. Също се очаква и коментар по случая от централите на 2-те партии.

Източник: narod.bg