Алина Кабаева дойде да подкрепи спортистите на провелия се в Московска област турнир "Асоциация на спортните клубове на Русия", На събитието 39-годишната звезда се появи в строгооблекло с бяла риза на точки и костюм с панталон.

Двукратната шампионка заложи на ефектен грим с винено червило на устните. Косата й бе леко изгладена и разпусната. Елегантния си, но строг костюм Кабаева бе комбинирала с обувки със стабилен ток, а от бижутата си тя бе избрала пръстен и златни обеци.

 Всичките момичета не откъснаха очи от нея. А тя ги похвали за упоритостта и за положените усилия да се подготвят за състезанието.

Вие правите първите стъпки в големия спорт. Но разбира се пътят към победата не е лек, така, че ви пожелавам да не спирате до тук, а да продължите и да не се обезсърчавате.И нека най-силният победи!, каза им тя.

Алина спомена и ситуацията, че руските спортисти не могат да участват в международни състезания. Тя сподели още, че затова дошла да ги подкрепи и е убедена, че победата ще бъде тяхна и със сигурност ще победят, нахъса ги тя.

Припомняме, че наскоро от Щатите наложиха санкции срещу спорната знаменитост. Тя не е добре дошла нито в Обединеното кралство, нито в Канада, нито пък в ЕС. Кабаева обаче не говори по този въпрос, предпочете да се занимава само с основната си дейност, а тя е спорта.