Ива Георгиева вече не е участник в петия сезон на "Игри на волята", но след нейното напускане, се появиха интересни подробности. Ива беше изгонена от играта, след като се разбра, че използвала незаконно внесен телефон от Албена Ситнилска.

От мрежата: Казвам истината за "Игри на волята", продуцентите...

На изгонващият съвет, двама участници - Виолета Стайкова и Никол Дунев, гласуваха за. Също така, и Никол вече не е част от играта. Така Ива, която е известна плувкиня, се размина с възможността да спечели голямата награда от 100 хил. лв. Виолета и Никол се изправиха в безмилостен дуел, който завърши с оставането на Виолета.

От мрежата: Казвам истината за "Игри на волята", продуцентите... - Снимка 2

От мрежата: Казвам истината за "Игри на волята", продуцентите... - Снимка 3

След напускането на Никол, се появи любопитна информация, която предизвика много въпроси и коментари. Някои зрители забелязаха, че Никол изглеждаше много добре и гримирана след преминаването си в "Чистилището". Това беше особено забележимо в предишния епизод след напускането на Радо. Никол и Виолета седяха и разговаряха направени и гримирани, а Никол – и с блясък на устните. Този външен вид не съвпадаше с очакванията за място като "Чистилище", където участниците стоят при тежки условия в продължение на месец и половина.

Тази ситуация породи въпроси и спекулации сред зрителите, и оставяме на вас да направите своите собствени заключения.

Източник: blitz.bg