Не е ясно колко време ще отсъства от ефир

Гала се подлага на операция по спешност.

За времето, в което водещата на предаването „На кафе” по Нова тв няма да е на работа, ще бъде замествана от нейната асистентка Джуджи. За момента не е ясно колко точно време ще отсъства Гала. Тя ще се подложи на операция по отстраняването на мъдреца й. Специалисти са на мнение, че процедурата ще извади плевенчанката от строя за поне една седмица. Не е изключено и за по-дълго време.

[caption id="attachment_406673" align="alignright" width="300"]Гала ще отсъства от ефир за известно време Гала ще отсъства от ефир за известно време[/caption]

Съществува риск след операцията лицето на Гала да се подуе до такава степен, че тя да стане неразпознаваема за зрителите. Стоматологът й не се наема с прогнози колко време ще отнеме възстановяването й. Поради тази причина се наложило от екипа на предаването да търсят резервни варианти. Това, което остава пълна загадка обаче е защо Гала е взела решение да преотстъпи мястото си на водеща именно на Джуджи, отбелязва таблоидът „Всеки ден”.

Възмутени зрители вече заляха форумите с коментари. Преобладаваща част от тях гласят, че Джуджи е последният човек, който става за водещ, а и освен това често пъти се превръща в нетърпим дразнител. След като Гала обяви на всеослушание в ефира на Нова тв и в частност на вярната си асистентка Джуджи, тя остана като втрещена. Първоначално изгуби ума и дума, но веднага след като се поокопити предложи на водещата да вгради извадения си зъб в годежния си пръстен. Това предложение на Джуджи направо срази зрителите пред екрана. Екипът на Гала също остана като втрещен.

Бъдете подготвени, тъй като това е само подгрявката от страна на Джуджи. Вероятно ви е бедна фантазията да си представите какво може да се очаква от русокоската, когато тепърва се развихри. От екипа се опасяват, че вероятно на Гала ще й бъде необходимо доста време, за да възвърне репутацията на предаването си и да поправи поразиите, причинени от нейната асистентка, която ще ръси бисер след бисер, пише pik.bg.