Вероятно на всички е интересно да научат какви са заплатите на звездите на екрана на българските телевизии.

Това обаче е добре пазена тайна и никой от тях не разкрива официално каква сума прибира всеки месец. Обикновено появата на каквато и да било информация по този въпрос, са просто слухове, които са далеч от действителността.

Понякога обаче се случва самите водещи да се издадат, макар и неволно каква сума прибират за отговорната и напрегната работа, която вършат. Именно това се случи и при Сашо Кадиев. Той май дори не се усети как го направи.

Факт е обаче, че актьорът и тв водещ повдигна завесата за това какви са доходите му на месец. Той за пореден път се ожали в предаването „Преди обед“, че е изгубил солидна сума пари с инвестиция в криптовалута. Според думите му се е набутал с 2 500 лева. В този ред на мисли Сашо Кадиев допълни, че тези пари са десет дни работа в България.

От тук може да се направи извода, че той прибира от телевизията между 5 и 7 бона месечно. Не стават обаче ясни останалите му приходи от участия и ангажименти. По всяка вероятност задграничните му турнета се плащат по различен начин, доста по-добре.
Източник: varna24.bg