Ирена Минева, вдовицата на Димата Руснака, е продала луксозното си имение в полите на Витоша, в непосредствена близост до сикаджийския хотел “Аякс”, издадоха наши информатори от ъндърграунда. Госпожа Минева е взела половината от парите за продажбата, а другата половина са си я поделили сина й, както и извънбрачната дъщеря на Димата от лекоатлетката Гергана, с която в последната година от живота си мафиотът бе свил гнездо.

 

Как известната със свидливия си нрав черна вдовица е преживяла, че дъщерята на врагинята й е лапнала маса пари от бащиното си наследство, историята мълчи. Със сигурност сина й Александър е много щастлив, че се е опаричил, защото за разлика от майка си е известен ценител на кръчмите и манекенките. Наследникът на Димата настоявал диджеите на столичната чалготека 33 да го поздравяват с думите: “наздраве за Малкия Руснак” за да се знае чий син е.

 

Районът около хотел “Аякс” е известен като сборище на най-кръвожадните представители от мутренската групировка СИК, а в непосредствена близост са “прогимназиите” на братя Маргини и Младен Михалев-Маджо. Логично, приживе Димата Руснака също вдигна къща в близост до аверите си и заживя там с фаталната Ирена, която му роди син.

 

Омерта! Вдовицата на Димата Руснака продаде прокълнатата им къща до х-л “Аякс”

 

В дебрите на подземния свят упорито се мълви, че имението, от чиято продажба вдовицата на Димата е прибрала цял куфар с пари, е било прокълнато, както и цялата околия, което е една от причините по-голямата част от основателите на СИК да умират в разцвета на силите си.

 

Ирена Минева на времето шокира всички, даже най-близките си приятелки, след като месеци след екзекуцията на мъжа си през 2004 г. се залюби с висаджията Боби Чакъров-Травестита, който бе сред най-верните хора на Георги Илиев.

 

Омерта! Вдовицата на Димата Руснака продаде прокълнатата им къща до х-л “Аякс” - Снимка 2

 

След разстрела му лъвският пай от наследството отиде при нея, а тя побърза да се изнесе от България и да се установи в Америка. Малко след нейното заминаване натам се запъти и висаджията Боби Чакъров. Той се изнесе от България след убийството на Георги Илиев и получените недвусмислени предупреждения, че братята Маргини са му вдигнали мерника заради незаконната му любов с вдовицата на Димата Руснака, който беше в ядрото на СИК. “Маргините искаха да видят сметката на Боби Травестита, тъй като бяха изключително близки с Димата. Впрочем те бяха заплашили и вдовицата му Ирена, че ако не предостави имотите си на Гергана, ще й се случи случка“ – спомнят си познавачи на родния ъндърграунд.

Източник: crimesbg.com