Известната нумероложка Ели Маринова вещае тежка и драматична година за страната ни

Известната нумероложка Ели Маринова предсказа какво очаква страната ни през настоящата 2016 година. Очаква ни година, изпълнена с драматизъм, убедена е Ели Маринова. Следващите 366 дни ще преминат под знака на числото девет, а за България числата са съответно - три и шест.

За първото полугодие е важно преговорите да се водят до дипломатичен начин, за да бъде България приета добре от останалите държави. Числото девет се свързва с пресичане на граници. През настоящата годината страната ни ще започне да бере плодовете от бежанската криза.

Докато изминалата година премина под знака на бруталността и бягството от нея, през тази ще се обърне внимание на неравностойните обществени групи и оказването на помощ на нуждаещите се. За съжаление опасенията, че с бежанската вълна у нас ще преминат и хора, принадлежащи към терористични организации, ще се сбъдне, убедена е нумероложката.

Ситуацията около бежанците също ще придобие драматични обрати. Настроенията, на които ще станем свидетели през тази година, са от краен фанатизъм до ксенофобия. Бежанската вълна ще продължи да залива България, убедена е Ели Маринова. Част от бежанците ще изявят желание да останат у нас, въпреки трудната им интеграция тук.

Март и април са месеците критични в политическо отношение за страната. Ако през тези месеци родните политици успеят да излязат дипломатично се създалата се ситуация, няма да се стигне до предсрочни избори.

[caption id="attachment_467200" align="alignright" width="300"]Ели Маринова Ели Маринова вещае драматична година[/caption]

Ако до средата на годината тази криза бъде преодоляна, второто полугодие ще бъде успешно, пише ПИК, цитирайки думите на нумероложката за агенция "Фокус".

Сама по себе си 9-ката носи драматизъм. Тя е като вулкан, чието избухване е непредвидимо. Родните ни управници трябва да бъдат внимателни и по отношение на опитите България да бъде въвлечена в чужди интереси и тактично да излязат от тази ситуация, съветва Ели Маринова.