Бившите министри на финансите и здравето от гербаджийската хунта Владислав Горанов и Кирил Ананиев са си организирали демонстративна среща на бензиностанция до Драгичево.

До тук няма нищо изненадващо, ако не беше една особеност – държавните гардове от НСО отцепили бензиностанцията и блокирали придвижването на обикновените хора – данъкоплатци.

За тайната среща на ВИП представителите на ГЕРБ свидетелства очевидец. Той допълва, че тя е започнала с топла прегръдка, дори и целувки между гербаджиите. Настоящият депутат Ананиев е пристигнал на мястото със служебен автомобил на НСО с шофьор. Наоколо имало още няколко гарда, които охранявали ВИП-овете.

Свидетелят, който желае да остане анонимен от съображения за сигурност задава реторичния въпрос дали не може да си организират среща, като нормалните хора и да се избегне това позьорство и демонстриране на статут… Остава отворен и въпросът какво ли може да се обсъжда на подобни конспиративни срещи на „неутрална територия“. Все още няма официална позиция от НСО.

Бърза проверка показва, че 2-мата висши политици са роднини – чичо и племенник.

Припомняме, че Владислав Горанов е бивш зам.-министър и министър на финансите, а също и народен представител. Кирил Ананиев е бивш зам. финансов министър още през 1990-те, а също и здравен министър, който след това зае поста на Горанов във финансовото министерство.

Източник: narod.bg

НСО блокира бензиностанция заради среща на Кирил Ананиев с Влади Горанов