Къде е министър Атанас Атанасов, питат депутатите!

Скандали, размяна на реплики и откровени обиди озвучиха днес Народното събрание, е причината бе министър Наско. Знаем, че така се обръщат масово всички към министърът на културата след фрапантното му видео, в което почерпен вдигаше тостове от кабинета си за своя рожден ден.

НС завря: Депутати обвиниха министър Наско, че пие в кабинета си и се крие! (виж още)

Днес депутатите търсиха Атанас Атанасов, за да отговори на множество техни питания, но от него в залата нямаше и следа. Бесни от незачитането им от негова страна, народните представители изригнаха и не пестяха словесни атаки.

Любен Дилов – син лично заяви в характерния си ироничен стил, че има информация, че министър Наско се е затворил пак в уютния си кабинет и е гръмнал бутилка с шампанско. Поливал човекът, какво да прави, навик...

„Като ви го казвам, казвам го, защото имам инфо. Пийва му се на момчето, черпи пак, ама не може така тая работа. Да дойде, да отговори на питанията, пък довечера да иде и да се отреже, където иска“, отсече Дилов.

А журналистката Калина Андролова стигна още по-далеч като лично в мрежата написа как „нещастният културен министър си порка преспокойно шампанското в кабинетчето си и втора бутилка даже отварял, докато депутатите го чакали в залата. Нефелен, нахален и некадърен“, не сдържа огромния си гняв към него Андролова.