Лена Бориславова изгуби интерес към Петков и Иванов!

Палавото Ленче, както наричат отдавна Лена Бориславова, поизгуби интерес към Кирил Петков и към годеника си Мирослав Иванов. Това подшушнаха източници от кулоарите на парламента, забелязали нов обект на лениното внимание. И това, ако щете вярвайте, е депутатът Христо Петров - или, казано на разбираем за народа език - рапърът Ицо Хазарта.

Близки до Бориславова разказват, че тя рязко се отдръпнала от екс премиера в мига, в който съпругата му Линда направи цирка и я свали от правителствения самолет. Такова унижение Ленчето не могла да преглътне - още повече, че всички, които я познават, са наясно с чудовищното й его. Оттам насетне Кирил Петков се превърнал в обикновен човек от миналото й, а и не криела радостта си от факта, че вече е извън властта.

Защо обаче Лена е изгубила интерес и към наивния Мирослав Иванов, не е ясно. Може би поради факта, че той стоя и гледа безучастно аферата й с Петков, без да скочи, да се вбеси и изобщо да реагира като мъжкар. Каквито явно Лена харесва...

"Тя все по-често е в компанията на Хазарта и си се усуква около него доста явно, ако трябва да сме честни. Наскоро двамата пиха кафе в усамотение в столично заведение, което преди не се е случвало. Да не забравя Ленчето обаче, че Христо е на същия хал като Киро, демек хич не е свободен и едва ли ще зареже семейството си", коментират източниците.