Крейг Хамилтън-Паркър, известен предсказател, който на Запад наричат ​​още „Новия Нострадамус“, каза, че в близко бъдеще хората ги очаква сериозно изпитание. Той смята, че Новата световна война ще започне през тази година. Причината за това, колкото и неочаквано да е, ще бъде самолетна катастрофа и ще се случи в Тайван.

„От много време насам усещам, че конфликт в Тайван ще даде началото на нова световна война. Предсказвам, че конфликтът ще започне заради необичайна катастрофа, или при някакъв сблъсък, който ще прерастне във война”, каза пророкът пред медии.

Новият Нострадамус обяви причината за Третата световна война (Пророкът  смята, че конфликтът ще е скоро)

Той предполага, че може да се сблъскат две подводници или пък самолети, а след това ситуацията ще се окаже извън контрол.Според него война между Щатите и Китай около Тайван ще има драматични резултати.

Множество държави ще бъдат въвлечени в конфликта, а Новия Нострадамус вижда, че Китай и Русия ще застанат от една и съща страна и ще се обединят както никога до сега.

Пророкът е убеден, че войната ще продължи най-малко две години за да се реши проблема.

За подобна война говори и друг пътешественик със времето. Ал Билек призна, че човечеството го очакват много природни катаклизми и вижда апокалипсис през 2025 г.

Източник: wday.ru