Напоследък нападенията в квартала са зачестили

Със сигурност ще се смразите от новите разкрития, които видяха бял свят покрай случая със стрелбата на детска площадка в София.

Оказва се, че след разигралия се екшън, живеещите в района, както и собствениците на търговски обекти са в готовност за протест.

Новите разкрития по случая със стрелбата на детска площадка в София ще ви смразят

Те се ожалиха, че през последните месеци тези случки са зачестили. Поради този причина хората настояват да бъде засилен контролът.

Последният инцидент е от съботната вечер, когато мъж пострада след отправена забележка към две жени от ромското малцинство.

Мъжът е бил удрян не само с юмруци, а и с дръжката на пистолета от двамата мъже, които били повикани от жените им. Единият от тях дори произвел изстрел.

Пред bTV мъжът, който се притекъл на помощ на пострадалия разказва как видял, че пистолетът бил насочен към него. В този момент чул изстрели и ги попитал на висок тон какво правят. Явно това ги е изплашило и побегнали.

Когато стигнал на детската площадка, пострадалият лежал на земята и вече бил целият облян в кръв.

Той е бил прегледан в болница, след което е освободен за домашно лечение. Установени са порезни рани по главата и охлузвания по тялото.

По случая са задържани двама мъже – мъж на 36 г. от с. Лехчево и 19-годишен от София. И двамата имат криминални прояви.

От „Студентски град“ се ожалиха, че напоследък в квартала са се нанесли множество сводници и жрици на любовта, които ги тероризират.

Източник: blitz.bg