Нова драма застигна хората, които пострадаха при наводненията в Карловско.

Сякаш не им стига всичко, което природата им причини, ами сега са изправени и пред кражби и мародерства.

Първите сигнали дойдоха от жителите на с. Богдан. Кметът на селото Христо Иванов обясни в ефира на bTV, че крадците налитат предимно на покъщнина, която е изкарана на улиците и по дворовете, тъй като, както знаете домовете на хората са потънали в кал.
Той добави, че ще направи всичко по силите си да спре тези кражби. Един от методите, чрез който ще се бори с недоброжелателите е засилването на полицейското присъствие в селото.

Хората от селото вече са се заели сами да разчистват домовете и дворовете си след голямото наводнение. На мястото вече е пристигнала и обещаната тежка техника. 
Драмата за Христина Христова не може да бъде описана с думи. Преди месец тя губи дядо си. днес пък напуска и дома му, защото къщата е за бутане и показва през сълзи какво е успяла да спаси от дома му.

Донякъде се радва, че възрастният мъж не е видял това, защото според нея е нямало да може да го преживее. Тъй като никой не живее в къщата, Христова запрята ръкави и казва, че отива да помага на хора, които живеят в къщите си и имат някакъв шанс за спасяване.
На повечето места реката вече се е върнала в коритото си.
Източник: lupa.bg

Нова драма застигна хората, пострадали при наводненията