Кралица Елизабет е много притеснена от случващото се

По всичко личи, че съвсем скоро ще настъпи краят на красивата приказка на Кейт и Уилям.

Младото семейство е раздирано от множество драми, коя от коя по-тежки. Новата драма, която се загнезди между техни величества, отново е свързана със свекървата на Кейт – Камила. Британците коментират, че след като успя да отрови из основи живота на принцеса Даяна, сега на дневен ред е съпругата на принц Уилям – Кейт.

[caption id="attachment_265941" align="alignleft" width="300"]Кралица Елизабет е много притеснена от случващото се Кралица Елизабет е много притеснена от случващото се[/caption]

Семейната драма се разгаря с пълна сила зад стените на Бъкингамския дворец, става ясно от публикация на страниците на местното списание „Старс”. Твърди се, че екшънът в кралското семейство се е разпалил след няколкото поредни скандала между съпругата на принц Чарлз и снаха й Кейт Мидълтън. Според мълвата, двете са си вдигнали лют скандал по въпроса, касаещ отглеждането на новородения Джордж. Кейт изразила опасения, че Камила вероятно прави магии на първородния им син.

Отношенията между двете ескалирали до такава степен, че само преди няколко дни Кейт заплашила принц Уилям, че ще напусне брачното си гнездо, взимайки със себе си и сина им, ако той не вземе ясна страна в конфликта. Тя поискала от съпруга си да забрани на принц Чарлз и Камила да се навъртат около бебешката количка. Нахаканата Кейт заявила ултимативно на Уилям да избира – тя или Камила, при което принцът останал доста изненадан, пише pik.bg.

От публикациите в британските таблоиди става ясно, че грандиозният скандал вече е стигнал и до ушите на нейно височество кралица Елизабет. Кралицата изживява много тежко случващото се в аристократичната фамилия. Лекарите, които се грижат за здравето на нейно височество дори твърдят, че заради проблема между Кейт и Камила, на два пъти е получавала остра хипертонична криза само през последния месец. Британците вече залагат коя от двете ще победи в борбата за надмощие. Преобладаващата част от тях разбира се твърдо подкрепят Кейт, която за кратко време се превърна в тяхна любимка, досущ като принцеса Даяна.