Николай Колев-Босия разкри още една истина

Още един чутовен скандал се разрази в ефира на bTV.

Лидерът на РЗС Яне Янев обвини водещите на предаването „Тази сутрин” – Генка Шикерова и Константин Караджов, че обслужват интересите на Моника Станишева. Янев използва телевизионния ефир, за да се жалва, че още преди две седмици позвънил по телефона на Генка Шикерова, за да й разкаже за нередностите, които се извършват в Държавен фонд „Земеделие”, но тогава никой не проявил интерес към тази информация. Янев е категоричен, че медията отново е пуснала завесата на цензурата.

[caption id="attachment_307016" align="alignleft" width="300"]Николай Колев-Босия разкри още една истина Николай Колев-Босия разкри още една истина[/caption]

Той обясни, че докато вчера Константин Караджов е разговарял с Николай Колев-Босия, вече открил името на Янев на айпада си. Според Янев всичко това означава само едно – всичко е предварително нагласено, а целта е името му да бъде омаскарено. На свой ред Генка Шикерова не издържа на нападките на политика и заяви в прав текст, че лъже и прави лъжливи внушения. В това време в студиото влезе и Николай Колев-Босия, който също бе поканен да гостува в сутрешния блок на bTV, но по една или друга причина не успя да дойде на време.

Първото нещо, което направи Колев бе да размаха вестник „Монитор” на страниците, на който е поместена информацията, че Яне Янев е агент „Хлапето”. Босия се възползва от ефирното време, за да хвърли нова бомба, припомняйки, че националистът Волен Сидеров, също е бил агент на службите. Николай Колев припомни, че председателят на партия „Атака”, е бил „клиент на криминална милиция”, след като през 1984 година откраднал японски фотоапарат на стойност 900 долара. Тогава действали разпоредби, гласящи, че Държавна сигурност може да използва агентите на криминална милиция. Именно по този начин Сидеров бил заловен и използван от тайните служби на комунистическия режим, пише pik.bg.

Яне Янев обаче е категоричен, че Николай Колев-Босия не казва нищо ново, а само претопля манджата.