Димитров е категоричен, че ще заведе над 20 дела за клевета

Нов екшън се разрази на ГКПП Капитан Андреево. По всичко личи, че ситуацията е напът да стигне до връхната точка на напрежението, а не да се успокои.

Васил Димитров, който е шеф на лабораторията на ГКПП Капитан Андреево заяви, че възнамерява да заведе серия от над 20 дела за клевета срещу хора от ПП, както и председатели на висшия държавен апарат.

Нов екшън на ГКПП Капитан Андреево

Той е категоричен, че по никакъв начин няма да позволи закриването на лабораторията за фитосанитарен контрол да се крепи само на лъжливи тези и манипулации. Възнамерява да докаже в съда как управляващите не казват нито една истина по тази тема.

Припомняме, че по-рано днес вътрешният министър Бойко Рашков категорично отрече в ефира на Би Ти Ви твърдението, че зад лабораториите стои фигура от сенчестия бизнес. Той затвори тази тема със заключението, че подопечното му министерство не разполага с такава информация.

Припомняме, че именно това бе лансирано от част от управляващите, главно от ПП като причина за затварянето на лабораторията за фитосанитарен контрол на ГКПП Капитан Андреево.

Междувременно двама народни представители от различни партии – ИТН и БСП посетиха този пункт. Те посочиха, че заради огромния часови пояс, в който не се правят изследвания може да се създаде огромен проблем, който поставя на карта здравето на хората от цяла Европа.

В същото време пък от ПП правят опити да представят закриването на тази лаборатория като огромен успех за управлението им.

Източник: blitz.bg