Нора Шопова в трепетно очакване

Нора Шопова май ще се окаже поредната популярна дама в страната ни, която ще стане майка, преди да е станала булка. Бившата синоптичка от Нова тв и актуална водещата на спорта в БНТ показа снимка, на която коремчето й изглежда подозрително заоблено. При нейното крехко телосложение това може да означава само едно - че най-вероятно е бременна.

Издайническа снимка

На издайническата снимка Нора позира по тънка пижамка, застанала пред отворен хладилник. Кадърът издава, че тв водещата е все така слаба и стройна, както винаги е била, но коремът й вече не е плосък. При по-закръглена дама подобна форма може да означава просто, че вечерята е била прекалено обилна. Но при слаби жени като Нора, които не просто нямат и един излишен грам по тялото си, но и най-вероятно теглото им е под нормата, изпъкналият корем няма как да не породи подозрения за очаквано бебе. Шопова, която е бивша манекенка, е известна не само като една от най-кльощавите жени на тв екрана, но и като една от най-усилено спортуващите. Нейни снимки по бански от лятото показват, че коремът й не просто е плосък, но на моменти изглежда дори хлътнал. Ето защо след кадъра пред хладилника много хора очакват Нора да обяви, че скоро ще става майка, пише "Уикенд".

Дългогодишна връзка

Тя има дългогодишна връзка с успешния юрист Траян Косев, който й предложи брак на рождения й ден през лятото. Както "Уикенд" писа, двойката смяташе да вдигне сватба чак следващото лято с надежда, че дотогава проблемите около пандемията ще са минало.

Сватба

Идеята е тържеството да бъде възможно най-шумно, весело, пищно и многолюдно. Бъдещата булка издаде наскоро, че иска сватбата да е през август. Както обаче изглежда, плановете може и да се променят. Ако подозренията, че е бременна, се оправдаят, детето най-вероятно ще се роди в началото на лятото. [caption id="attachment_651765" align="aligncenter" width="300"]Нора Шопова е в трепетно очакване на първото си дете сн. hotarena.net Нора Шопова е в трепетно очакване на първото си дете сн. hotarena.net[/caption] В такъв случай родителите ще са изправени пред дилемата да отложат сватбата или да я подписват с малко бебе на ръце, което булката час по час да кърми. Най-вероятно ще изберат първия вариант, предават от hotarena.net.