Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова пази много умело личния си живот.

 

Оказва се обаче, че колкото и невероятно да звучи, тя е щастливо омъжена, при това от дълги години. Въпреки това обаче, Митрофанова е предпочела да запази бащината си фамилия.

 

Съпругът й се казва Владимир Тиртишников, професионалната му биография е значително по-дебела и впечатляваща от нейната. И към днешна дата той е един от най-уважаваните преподаватели в Руския университет на дружбата на народите в Москва.

 

76-годишният съпруг на Митрофанова е заемал редица ръководни постове в държавата, преди разпада на СССР.

И след това кариерата му продължава да се развива в бизнес сектора, оглавявайки всевъзможни компании. Владимир Тиртишников е с докторска степен по икономика и управление. Освен това е академик на Международната академия по мениджмънт.

Въпреки, че и двамата със съпругата му правят шеметни кариери, успяват да създадат и многолюдно семейство. Двамата имат не едно и две, а четири деца. Това стана ясно от разкритията, които самата Митрофанова направи навръх 8 март.

 

Единият от наследниците им – Андрей Тиртишников, е известен скулптор. Феодор пък е специалист във връзките с обществеността и рекламата. За останалите им две деца няма информация. Митрофанова, която догодина ще отбележи 70-я си юбилей обаче сподели, че е баба на цели осем внучета.

Източник: retro.bg

Никой не е предполагал, че руският посланик Елеонора Митрофанова е… (ФОТО)

Никой не е предполагал, че руският посланик Елеонора Митрофанова е… (ФОТО) - Снимка 2