Николета Лозанова ще се изправи пред съда заради лъжите си

Поредната жълта новина около Николета Лозанова взриви не само българските, но и световните медии. Плеймейтката пусна слух, че е преспала с Григор Димитров. Аферата й с него стана причината за раздялата му с Маша. По-точно слуховете за това са една от причините двойката да се раздели след почти 3-годишна връзка.

Мениджърът на спортиста Георги Стоименов вчера разпространи отворено писмо до всички медии, заявявайки че Гришо е решен да търси отговорност от всеки, които разпространява невярна информация за него.

Той допълни, че спортистът е станал герой от жълтите хроники заради лъжливи сензации и невярната информация, разпространена от хора, които си правят реклама на гърба му.

Георги Стоименов, който е бивш съпруг на тенисистката Катерина Малеева заяви, че нашенецът е решил да потърси правата си в съда.

Гришо вече се е консултирал с адвокатите си и възнамерява да заведе иск срещу Николета. Според юристи, искът в този случай едва ли ще бъде за повече от 25 000 лева.

Слуховете за аферата между плеймейтката и тенисиста тръгнаха още през май месец. Тогава засуканата пловдивчанка заяви, че ще направи всичко, за да вкара спортиста в леглото си. Не след дълго тя се похвали, че това вече се е случило.

[caption id="attachment_452619" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Григор Димитров съди Николета Лозанова[/caption]

Според информацията в медиите, двамата са прекарали страстна нощ точно преди турнира Уимбълдън. Именно това станало причината за загубата на Гришо.

Запознати коментират, че двамата наистина са имали афера. Всичко започнало по време на престоя на Николета в Лондон преди турнира. Тогава Гришо и Маша все още били заедно.

Тенисистът в действителност прекарал една нощ с тв водещата, пише "Всеки ден". Но в момента той не може да я понася. Гришо дори не предполагал, че плеймейтката ще се похвали публично за интимните им преживявания.