Николай Бареков сложил рога на Мария Календерска с Николета Лозанова

Николета Лозанова е имала връзка с Николай Бареков. Тя е една от жените, с които той е изневерявал на Мария Календерска.

Валери Божинов се усъмнил за аферата на съпругата си, веднага след като тя излезе от "Къртицата". Той решил да пусне дронове след половинката си, научи "България днес". По този начин разкрил аферата й с политика.

Самата Николета на няколко пъти споделила с приятелките си, че в определени моменти се чувства странно и усеща, че някой я наблюдава.

Аферата й с Николай Бареков датира от времето, когато започна работа като тв водеща в ТВ7.

Освен с нея политическият лидер изневери на настоящата си половинка с фолк певицата Роксана и моделката Ингрид.

Още тогава Мария Календерска разбрала за аферата на съпруга й с плеймейтката, но му простила, пише Хот арена.

[caption id="attachment_446463" align="alignright" width="255"]Николета Лозанова Николета Лозанова изневерила на Валери с Бареков[/caption]

Николай Бареков не е единственият мъж, с когото свързват Лозанова, откакто е омъжена за Валери. След като стана ясно, че двамата се развеждат заради системните й изневери, се появи мълва, че тя е имала паралелна връзка и със заможен турски гражданин.

Освен с него на плеймейтката приписаха и връзка със зърнен бос от Стара Загора.

Другата гореща клюка гласи, че тя е кръшнала на Валери с голямата си любов Ники Михайлов. Мълвата тръгна след като стана ясно, че футболистът и Алисия са се разделили.

Раздялата им съвпада с тази на Валери и Николета. Случайно или не, това съвпадение е факт. То засили още повече съмненията, че плеймейтката се е събрала с бившия си.

От самото начало мнозина заподозряха евтин пиар от страна на Николета Лозанова с афиширането на поредната й раздяла с Валери Божинов. Но този път, очевидно всичко между тях е приключило.

Преди няколко дни Николета Лозанова дори излезе с изказването, че съжалява, че е родила дете от Божинов.