Този път прекрачи границата

Николаос Цитиридис изплиска легена с поредната простотия, която сътвори.

Този път тв водещият с гръцки корени се подигра със служебния премиер Гълъб Донев при това по изключително пошъл начин.

Николаос Цитиридис изплиска легена с тази простотия

Цитиридката заявява, че никога друг път не го е било толкова яд, че е във ваканция и допълва, че има извънреден случая. След това бърза да уточни, че става въпрос за служебния премиер.

В профила си в социалните мрежи той написа, че Гълъб Донев и преди е бил в МС, но сега е „шефчето“. В този ред на мисли, Цитиридис се почувства длъжен да коментира ситуацията „безефирно“ и „да изпусне парата, задавайки някои важни за съзнанието му въпроси“.

Първата простотия, която е успял да измисли мозъкът на Николаос Цитиридис е, че ако служебният премиер „оака всичко“, поне няма да сме изненадани.

Втората от плиткоумните му шеги е свързана с най-омразната според гръка книга на Гълъб Донев и бърза да отговори, че тя е „Ние, врабчетата“.

На трето място по важност той поставя въпроса дали на Гълъб Донев му става по-тъпо, отколкото на останалите като види умрял гълъб на улицата.

Той дори развихри фантазията си, представяйки си „ПР-ските заглавия по вестниците“. Според него те ще са от рода на „Новият премиер и жена му са заедно от 25 години и още си гукат“ и още редица такива простотии.

Това дава отговор на въпроса защо шоуто му веднъж вече бе свалено от ефира. Тези му изцепки пък накараха мнозина да предположат, че едва ли ще се задържи още дълго.

Източник: plovdiv24.bg