Ники Кънчев ходи като болен заради хронична умора

Известният тв водещ Ники Кънчев се срина.

От близо две седмици насам, Ники Кънчев ходи като болен, ожалват го негови колеги. Причината за това е хроничната умора на тв водещия, породена от безсънието, коментират запознати. Освен това Ники Кънчев е свалил и още килограми.

Причината за щастие не е някакво тежко заболяване, а световното първенство по футбол, което се провежда в Бразилия. Ники Кънчев е вманиачен по футбола от години. Мистър „Стани богат” не изпуска интересните футболни срещи и е един от първите, които се паркират пред екрана в очакване на сблъсъка.

[caption id="attachment_414686" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев ходи като болен заради хронична умора Ники Кънчев ходи като болен заради хронична умора[/caption]

Освен това той често гостува и на стадионите, на които играе любимия му български футболен отбор ЦСКА. От обкръжението на Ники Кънчев разкриват, че е абсолютно немислимо тв водещият да пропусне мач от Европейското първенство по футбол или пък Мондиала.

Откакто е стартирало Световното първенство по футбол, Ники Кънчев не си ляга, докато не чуе свирката на съдията, обявяваща финала на мача. Ники Кънчев коментирал пред колеги, че се радва, че август месец ще излезе в дълга отпуска, за да може да си отдъхне от недоспиването, което ще продължи цял месец.

Преди няколко дни светските хроникьори гръмнаха с информацията, че Ники Кънчев се е подмладил до неузнаваемост. Според мълвата мистър „Стани богат” е опънал бръчките си по примера на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Преди броени дни Ники Кънчев се появил на светско парти напълно неузнаваем – освен, че бил свалил доста от килограмите, той изглеждал подмладен с години. При все, че тв водещият вече е прехвърлил 50-те години, той изглежда като младеж. За разлика от повечето си колеги, той не крие, че причината да разцъфне така е нова терапия, на която се подлага от близо месец насам.

Новият вид на Ники Кънчев се дължи на фотоподмладяването, при което не е необходима хирургическа намеса, за да се изпънат бръчките, вместо това те се изпълват с лазер, пише pik.bg.