Муки трепери за наследството на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева - наследницата на Стоянка Мутафова, е силно притеснена за наследството на майка си.
Преди броени дни дъщерята на великата Стояна навърши 70 години. Тя няма свои наследници, а с напредването на годините все по-често си задава въпроса какво ще се случи с нейното наследство. Най-големия ужас на Муки бил то да не отиде в ръцете на нейния полубрат, който живее в Америка. Двамата не се разбират, а за последните няколко години са се чували само няколко пъти. За последно той й се обадил месец след смъртта на Мутафова, за да изкаже съболезнованията си, но Муки не се трогнала от закъснелия жест. Всъщност Божил, както е името му, е единственият й жив роднина. Той е дете на татко й Леонид Грубешлиев от друга жена.
В основата на конфликта е наследството, завещано им от техния баща.
Неволите на Муки нямат крайТъй като последните си години на тази земя Леонид изкарал в САЩ за едно със сина си, Божил взел цялото наследство, възлизащо на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и имоти. Името на Муки, макар тя също да била пълноправен наследник, не фигурирало в завещанието на баща й и така тя останала без пукнат лев след кончината му.
Въпреки това тя се надява, че брат й все пак ще реши двамата да си поделят имането на своя баща, но това не се случило. Муки не крие, че не е обичала биологичния си баща, а за свой такъв приемала Нейчо Попов, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.бг.