Гала бе подложена на невиждано жестока гавра в ефир. 

Едва ли за някого от вас ще е изненада, ако кажем, че авторът на тази гавра за пореден път бе не някой друг, а самият Димитър Рачков.

Комикът реши да се пошегува, но го направи доста солено и то на гърба на Гала, удряйки по отношенията й с нейния любим – Стефан. Още в самото начало на гостуването на двойката в неговото предаване, той поднесе роза на Гала, която дирижира в „На кафе“, подчертавайки му, че тя е единствената жена в шоуто му тази вечер (снощи). 

Още за първата игра обаче Рачков шкартира Гала, викайки само Стефан като му каза, че е време да смени жената. Веднага след това го насърчи да си избере нова от публиката. 
Преди даже да се случи тази нелепица, Гала размаха пръст на комика, признавайки, че се е навила много трудно да влезе в студиото на шоуто му, но пък за сметка на това много бързо може да си отиде. Заканата й обаче не спря Рачков ни най-малко.

На сцената на новата половинка на Стефан й се наложи да забива в музикален ритъм, заедно с него. Оказа се, че новата му избраница е родом от Дупница и се казва Мила.
Източник: blitz.bg

Невиждано жестока гавра с Гала 

Невиждано жестока гавра с Гала  - Снимка 2