Невена Цонева обмисляла отдавна решението, но събрала смелост да го съобщи едва на финала

Невена Цонева разкри причината, поради която се отказа от финала на музикалното шоу „Гласът на България”.

Припомняме, че Невена Цонева заяви изненадващо и през сълзи, че се отказва от финала на формата броени минути преди това. Тя твърди, че го е направила, за да даде възможност на останалите финалисти и допълва, че е взела участие в музикалното шоу просто, защото е искала да се върне отново на сцената, където има щастието да пее с „Ку-ку бенд”.

[caption id="attachment_432273" align="alignright" width="300"]Невена Цонева обмисляла отдавна решението, но събрала смелост да го съобщи едва на финала Невена Цонева обмисляла отдавна решението, но събрала смелост да го съобщи едва на финала[/caption]

Това се превърна и в причината, поради която голяма част от зрителите заподозряха Невена Цонева, че се е отказала от финала на музикалния формат заради приятеля й Венко (барабанистът на бенда). Тя обаче категорично отхвърля това твърдение и посочва, че връзката им й пречила изключително много в тази надпревара, вместо да й помага. Невена Цонева твърди, че в „Ку-ку бенд” категорично се изключва каквато и да било шуробаджанащина.

Пред в. „24 часа” певицата обяснява, че е взела от този музикален формат всичко онова, което е искала са вземе и подчертава, че много й е липсвала сценичната изява. Преди да обяви на живо, че се отказва от финала на „Гласът на България”, Невена Цонева изпълни две песни. Мнозина от зрителите бяха готови да се обзаложат, че именно тя ще е финалистът, заради таланта й, но тя не пожела да остане до край на шоуто.

Невена Цонева заяви, че отдавна е обмисляла това решение, но събрала необходимата смелост да го съобщи на публиката едва на финала в неделната вечер. След като напусна музикалния формат и даде път на останалите таланти, победител в надпреварата стана Кристина Иванова (на 17 години) от Попово. Тя бе един от състезателито от отбора на фолк певицата Десислава. Криси успя да спечели близо 60% от зрителския вот и спечели наградата от 20 хиляди лева, нов автомобил и запис на сингъл.

Ключовете от новото возило й бяха връчени от Павел Станчев, който е изпълнителен директор на „bTV Медия груп”, пише pik.bg.