Соня Колтуклиева не се занимава само с журналистика

Соня Колтуклиева постига всичко с живота си с лекота, без много усилия. Без никакъв стаж тя успява да започне работа в националната телевизия. Приятели на блондинката разкриха пред столичен седмичник, че тя притежава дарбата да осъществява контакт с бели и тъмни сили. С тяхна помощ тя успява да постигне всичко, което желае.

Соня Колтуклиева решила да усъвършенства гадателските си умения и още с пристигането си в София през 90-те години на миналия век, тя се снабдила с езотерична литература. С нейна помощ журналистката успяла да доразвие таланта си.

С подходящи методи тя успява всеки път да измоли от силите, с които комуникира да сбъднат желанията й. Блондинката се слави с приятелството си с известни личности и с факта, че винаги успява да осребри взаимоотношенията си с тях.

Още в началото на журналистическата си кариера тя успява да стане любимка на силните за деня - Иван Костов, Филип Димтров и Стоян Ганев.

Те са само част от хората, пред които тя е разкрила способностите си. Пред свои приятели Соня Колтуклиева често се хвали, че е правила хороскопи на политици, сред които Сергей Станишев, Бойко Борисов и Георги Първанов. За първите двама Соня Колтуклиева казва, че са родени лидери и целият им житейски път ще премине под влиянието на числото едно, което определя лидерските позиции, заемани от тях.

[caption id="attachment_465169" align="alignright" width="300"]Соня Колтуклиева Соня Колтуклиева притежава ясновидски способности[/caption]

В тънкостите на занаята я въвела покойната Мария Русалиева. Соня Колтуклиева разчита не само на собствените си умения и когато й се налага прибягва и до черна магия, посещавайки някои от най-известните ходжи у нас., пише Блиц.

Успехите си в професионален аспект тя дължи не само на своите екстрасенски способности, но и на връзката си с Иван Костов. Както вече стана ясно блондинката е изживяла бурна любов с него в началото на журналистическата си кариера.