Ръководството на бТВ взе неочаквано решение

Ръководството на бТВ реши да свали от ефира на телевизията едно от най-гледаните предавания. От тази есен спира кулинарното предаване на Иван Звездев. Договорът му с бТВ изтича тази есен и телевизията няма намерение да го поднови. Свалянето на предаването му остава пълна загадка, тъй като то беше едно от най-гледаните в ефира на частната медия.

От бТВ потвърдиха новината за свалянето на Иван Звездев от ефир. Медията уточни, че предаването няма да се излъчва от тази есен и в решението им няма никаква драма.

[caption id="attachment_420116" align="alignright" width="300"] бТВ Кулинарните предавания падат от ефира на бТВ[/caption]

Освен предаването на Иван Звездев от ефира на бТВ ще бъде свалено и кулинарното предаване "Бон апети". Договорът на Стоян и Лора с бТВ изтича тази есен и медията не възнамерява да го поднови. Кулинарното предаване се мести отново в ефира на Нова тв. Напомняме ви, че двамата тв водещи стартираха кариерата си преди три години в ефира на Нова тв. Преди няколко месеца те изненадващо напуснаха частната телевизия и се преместиха в бТВ.

След напускането им на бТВ, Нова тв е готова да ги приеме обратно. Обичаното от зрителите кулинарно предаване ще стартира на 8 септември, пише ПИК.

Все още не е ясно дали бТВ ще стартира нов кулинарен проект.