Голяма част от почитателите на Юксел Кадриев недоумяват как е възможно да направи подобно нещо.

За никого не е тайна, че новинарят от bTV е доста суетен, но този път успя да надмине дори и себе си. От близкото му обкръжение издават, че в последно време направо е пощурял по разкрасителните процедури. Постоянно посещава салони за красота и може да се конкурира дори и с най-големите кифли.

Оказва се, че неотдавна Юксел Кадриев се е подложил на доста популярна сред жените процедура – слагане на ботокс. Новинарят също си е инжектирал ботокс в лицето, шушукат колегите му из нюзрума.
49-годишният журналист очевидно се чувства като застаряващ чичко измежду младите си колеги и се опитва да не отстъпва.

За целта новинарят от bTV се е доверил на една от най-известните столични дерматоложки. 
Самата процедура не е скъпа за звезда от неговия ранг. Запознатите с разкрасителните процедури твърдят, че тя възлиза на стойност 600 лв. за цялото лице. Освен това трайността на ботокса, който успява да изглади моментално бръчките почти като с ютия, е 3-4 месеца.

Етническият турчин споделил пред приятелите си, че е повече от доволен от резултата. Той обаче много се страхувал да не се разчуе, че се е подложил на такава естетическа корекция, присъща за нежния пол. И без това колегите му от години го вземат на подбив заради суетата му.
Източник: blitz.bg

Не е за вярване! Юксел Кадриев изпревари и най-големите кифли